<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, maart 05, 2004

Vrolijke Vrijdag

Nooit verwacht dat het zo snel zou gaan, maar het einde zit er echt aan te komen voor mij. Marcel daarentegen zal nog zo'n dikke 3 maanden hier op Curacao verblijven, maar voor mij is het 16 maart allemaal over.

Toch wel jammer, want ik zou hier graag nog langer willen blijven. Weet inmiddels wel dat ik dit eiland of de naburige eilanden zeker nog een keer ga bezoeken.

Maar even terug naar de realiteit van nu. Marcel is inmiddels weer bijna hersteld van zijn keelontsteking. Heeft nog wel last van zijn keel, maar niet zo erg meer. Zit sinds gisteren ook weer op kantoor. Jammergenoeg voor hem mag hij een week lang geen druppel alcohol drinken, dus tot en met dinsdag of woensdag geen aangeschoten/dronken Marcel. Tja, ik zal niet zeggen dat ik niet met hem meeleef, maar ik ga het er dus wel even van nemen. Vanavond lekker een avondje bij TuTu Tango. Morgen lekker met Marcel, en "mijn vervanger" Ralph naar het strand, en in de avond lekker eten om daarna door te stuiven naar de 2e Full Moon Party.

Zondag zullen we geheid weer uitbrakken op het strand.

Alvast een heel fijn weekend toegewenst.

Ayoo,

Marcus

woensdag, maart 03, 2004

Wonderlijke woensdag

Marcel heeft het record gebroken. 11 gemiste oproepen op mobiel. Hmm, hij is toch populairder dan ik dacht.

Nah, ik had mijn mobiel bij hem achter gelaten, want vanochtend voelde hij zich nog steeds niet goed genoeg om naar werk te gaan en bleef dus thuis. Ik liet mijn mobiel bij hem achter, zodat hij in ieder geval gebeld kon worden. Punt is, dat zijn eigen mobiel kaputt is. Zijn adapter is kapot en hij zodoende zijn mobiel niet meer opladen. Ik vergeet constant beltegoed halen, dus met mijn telefoon kan hij ook niet eens bellen.

Lekker handig dus allemaal.

Volgens mij is hij al aan de beterende hand, want ik sprak hem vanmiddag (nadat ik hem dus na 3x bellen eindelijk te pakken had). Vanavond naar Spaans en dan lekker chill avondje denk ik. Hij mag toch niet eens drinken vanwege de peniciline-kuur. Wordt nog "leuk" dit weekend. Ach ja, dan mag hij de BOB zijn tijdens Full Moon Party.

Groetjes,

Marc

dinsdag, maart 02, 2004

Weer een lekker weekend achter de rug

Dinsdagochtend, 10 uur. Even een rustig moment op werk, en dus even tijd voor een kleine update van de weblog.

Zoals eigenlijk al in de afgelopen berichten duidelijk werd, hebben we veel gefeest, en dan met name Tiesto en Carnaval steken daar met kop en schouder bovenuit als gangmakers. Dit heeft echter ook natuurlijk gevolgen, en dan noem ik als voorbeeld; vermoeidheid. En dat was het kernwoord van dit weekend.

Het leek wel alsof het hele eiland omviel van vermoeidheid. Iedereen wilde wel wat doen, maar was gewoonweg te moe of helemaal op. Zowel Marcel als ik waren in het weekend erg moe. Lijkt wel alsof we te moe zijn om te slapen, want een rustige donderdagavond met voldoende tijd om te slapen hielp ons ook niet echt. Vrijdag was een avond waarom we besloten meteen naar huis te gaan en helemaal niks te doen.

Zo gezegd, zo gedaan. Lekker voor de televisie hangen en helemaal niks aan het hoofd. We hadden nog een ex-rental video liggen, en besloten deze dan ook te bekijken. Marcel was echter te moe en voelde zich niet lekker en ging dan ook eerder naar bed, en keek de film niet af. Als Stephen King fan besloot ik de film af te kijken. Aanvankelijk wilde ik daarna ook in mijn bed springen, maar 2 koppen koffie hadden mij zo energiek gemaakt, dat ik besloot de anderen op te zoeken in Tu Tu Tango en daar wat te gaan drinken. Het werd nog erg gezellig, alhoewel er volgens mij een of andere Skihut DJ aan het draaien was. Wel leuk, maar hij bakte er werkelijk niks van.

Ik kwam nog in gesprek met Jules van Hest, een DJ bij radio Dolfijn FM. Even na zitten praten over Tiesto bij Mambo en over Dolfijn FM zelf. Een applausje is wel op z'n plaats, want zij zijn het enige radiostation dat op alle eilanden in de Nederlandse Antillen te bereiken is en goede muziek draait. Dat er DJ's zjin die wij (kuch iedereen op Curacao) wat minder vinden, heb ik maar niet besproken.

Zaterdag stond de wekker om 10 uur al weer te schreeuwen om aandacht, want Marcel wilde vroeg boodschappen doen, lekker ontbijten thuis en daarna naar kantoor gaan zodat hij daar aan zijn scriptie zou kunnen werken. Om 12 gingen we dan ook op weg, hij naar kantoor en dropte mij af op strand van Mambo.

Waar ik lekker in alle rust heb kunnen genieten, ging het bij Marcel wat minder af. Volgens eigen zeggen heeft hij moeite om zijn scriptie te schrijven en goed op gang te komen. We hebben het hier al meerdere keren over gehad, maar tot een oplossing komen we niet echt. Ja, tuurlijk; gewoon schrijven, maar dat is natuurlijk niet wat we willen horen. Ligt waarschijnlijk wat dieper.

Door een klein misverstand misten wij elkaar volkomen toen Marcellos mij wilde ophalen. Hij was samen met Menno en stond om kwart voor 6 op Mambo op zoek naar mij. Ik was precies op dat moment bij Angela en Maarten en wat anderen David (van Idols) uit te lachen. Mannetje lekker populair doen en maar zijn waardeloze singel aan de man proberen te krijgen. Het spijt me, maar geen goed woord voor hem over.

Anyways, om 6 uur stond ik bij de ingang van Mambo, maar toen waren Marcel en Menno alweer weg. Na 40 minuten (!) hield ik het voor gezien en ging naar huize Pietermaai en genoot samen met Randy, Onno en Hishee van een broodje pindakaas (Heerlijk!). En even later kwamen Marcel en Menno ook binnenlopen, gevolgd door Suzanne en Leonie. We besloten om John op te zoeken op zijn werk (Kokkie's) en daar te gaan eten. Goed gelachen toen hij ons bediende. We waren bang dat hij zijn dienblad met drank over ons heen zou laten vallen. Dit was hem namelijk al een keer eerder gebeurd bij een andere klant een tijdje geleden. Gelukkig gebeurde dat niet en genoten we van de lekkere vette hap.

Daarna splitsten onze wegen en gingen Menno en Suzanne naar huize Pietermaai en gingen wij 3'en naar huis om te slapen. Iets wat iedereen echt nodig had. Even later ging de wekker weer om 12 uur 's nachts en gingen we nog heel even naar Mambo. Heel gezellig, maar we besloten om niet mee te gaan naar de Baja Beach Club waar een schuimparty bezig was. Uiteindelijk brachten we Suzanne en John naar het Van der Valk en gingen wij 3'en weer naar huis. Te moe om door te gaan en verlangend naar een lekker bed.

Zondag was uitslaapdag, maar om 12 uiteindelijk toch wakker gebeld. Saskia vroeg ons of we nog naar het strand zouden gaan. Natuurlijk was het antwoord ja, maar het zou nog eventjes duren. Een goed ontbijt voor ons 3'en (Marcel, Le en ik) en de dag kon weer goed beginnen. Marcel had echter last van een verhoging en voelde zich helemaal verrot. Hij twijfelde of hij mee wilde gaan of niet. Uiteindelijk besloot hij thuis te blijven om uit te rusten en goed te slapen. Slaaptekort en een lichte verhoging zijn geen goede dingen, dus was het slim van hem thuis te blijven. Om dan in de zon te gaan liggen bakken is niet erg handig.

Dus gingen Le en ondergetekende maar op weg naar Daaibooi baai. Een korte omweg en een lekkere bananen-batido later stonden we op het strand waar de rest ook was. Een inmiddels zeer grote groep lag op het strand.

De Pietermaai boys: Onno, Randy, Menno, Hishee (+ John als tijdelijk bewoner en Eva als logeerder)
De buren: Saskia & Miranda
De CSB meiden: Charissa en vriendin op vakantie Susanne
De Zaalbergers: Ruben, Herman en aangekochte broer Ido
De Van de Valkers: Leonie en Suzanne
De Loneman: Jan-Willem
en ondergetekende, zonder partner in crime :-( : Marc.

De gehele dag lekker op het strand gelegen. Maar het mooiste was het moment waarop John, Ruben en Randy gingen vissen. Wat was nou het geval; John had een vislijn met haak en de jongens hadden zelfs voor aas gezorgd. John ging met de snorkel het water in en keek waar de vissen zwommen, terwijl Ruben en Randy de lijn in het water gooiden om zo te proberen en vis te vangen. Een lachwekkend spektakel, en Menno en ik zwommen in de buurt en zeiden tegen onszelf dat ze never-nooit-niet een vis zouden kunnen vangen.

Wat schetste onze verbazing echter, na zo'n 10 minuten kwam er een gegil en geschreeuw, want Ruben bracht de lijn omhoog, met een vis eraan. Iedereen in een complete lachbui, maar jammergenoeg glipte de vis weer van de lijn. Desondanks; hulde aan de boys! :-D

Vanaf een uurtje of 5 staken we de BBQ aan en was het genieten van een drankje en een lekkere hap. Rond 9 uur braken we de boel weer af en ging iedereen huiswaarts.

Heerlijk weekendje gehad.

---

Update:

Marcel ligt momenteel (dinsdag 2 maart) thuis met een lichte keelontsteking. We zijn gisteren naar de huisarts gegaan en zij heeft hem een peniciline-kuur meegegeven. Een dagje rusten zal hem goed doen.

---

Ajoo,

Marc

ps. Foto's zijn gemaakt, maar nog geen mogelijkheid gehad om deze op te slaan. Misschien later nog.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?