<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, november 28, 2003

Ja ja, zoals Marcel al heeft gezegd. Big party this weekend.
Maar hij vergat te vermelden dat wij morgen op een onchristelijk tijdstip dienen op te staan om op tijd te zijn voor de jeeptocht.

Korte uitleg; zaterdagochtend moeten ondergetekende en Marcel om 9 uur bij een auto-verhuur bedrijf zijn. Hier zullen ook vele andere studenten zijn. We krijgen jeeps mee en gaan dan een soort sight-seeing tour door/op/over Curacao doen. Maar nu komt het probleem; tot op heden hebben we nog steeds geen ENKELE foto gemaakt, en als er niets veranderd zal dat zaterdag ook niet gebeuren. Dit MOET opgelost worden. Binnenkort hier meer over.

Na de jeeptocht snel naar een of ander aerobic contest in Willemstad. Tientallen meiden strijden voor de prijs en de eer. Wij 2'en zullen een aantal meiden aanmoedigen. Sterker nog, misschien moeten we wel jureren (oftewel, jury spelen).

En daarna is het even chillen denk ik en voorbereiden voor tequila feest. Dit zal misschien onze eerst en tegelijkertijd laatste tequila feest worden. Ik voorspel:

1. Marcel overgeven
2. Marc overgeven
3. Marcel te dronken om te rijden
4. Marc te dronken om te ... eerrrr wacht ff, ik moet rijden. Oh man!!!! Shit! :-)

Nou ja, je hoort maandag meer. Als we dan inmiddels weer tot leven zijn gekomen.

Ayooo,

Marc

woensdag, november 26, 2003

Geachte heer/mevrouw,

Tot mijn grote ongenoegen heb ik vanochtend afscheid moeten nemen van een in het verleden vruchtbare werkrelatie met de heer Van der Heijden. Het is klaarblijkelijk dat constateringen van feitelijke waarheden uitgevoerd door en/of in bijzijn van de heer Van der Heijden hevige reacties bij hem hebben opgeroepen. Echter, daar de heer Van der Heijden altijd aanwezig is geweest / deel heeft genomen aan / zelf actie ondernam ten aanzien van eerdere beschrijvingen probeert hij zich nu in te dekken. Door inconsequent om te gaan met informatie tracht de heer Van der Heijden een ander beeld te scheppen van de waarheid. Echter Marcel, do I have some news for you: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Het is algemeen bekend (zie artikel NRC Handelsblad 6-6-2003 Hoe rij ik een auto in de prak?) dat de heer Van der Heijden een aanrijding heeft gehad met zijn auto. Hij reed toen volgens ooggetuigen en het proces-verbaal in op een auto.
.

Gevolg; blik- en emotionele schade. De gevolgen daarvan zijn heden ten dagen nog steeds merkbaar.

Ik noem:
1. Een defecte airco (hoe in hemelsnaam krijg je een airco in een auto gesloopt?!! Marcel weet het antwoord)
2. Emotionele schade (daar dit een gevoelig onderwerp is zal ik hier niet over inwijden, maar geloof me, he is hurtin!)

Echter, gebeurd is gebeurd en ik zal hier niet verder over ingaan. Dat hij echter probeert de aanrijding probeert recht te zetten van afgelopen vrijdag zal hem niet lukken. Dit zal ik trachten te vermijden middels een situatieschets.

Volgens Marcel is er vrijdag sprake geweest van een aanraking met een auto voor hem. Daar ik zelf aanwezig was van dit gebeuren en dus met recht kan spreken hier een situatieschets:

Definitie aanraking: aan ra king (de ~ (v.), ~en)
1 het aanraken
2 contact, omgang

Definitie aanrijding: aan rij ding (de ~ (v.), ~en)
1 botsing teweeggebracht door een voertuig

Afgelopen vrijdag zag het er dus zo uit
.

Computer-analyse brachten dit beeld op:



Dit had tot gevolg dat het eiland Curacao voor het eerst de traumahelikopter moest inzetten:



Marcel, dont lie! People have to know the truth!


Hoogachtend,

Marcus

ps. Ik zal u een fax opsturen met mijn beweegredenen de samenwerking met de heer Van der Heijden te beeindigen.

maandag, november 24, 2003

Bijna

Bijna was het een heel leuk weekend geworden. Afgezien van een aantal kleine dingen was het een grote teleurstelling geworden. Een korte opsomming:

Vrijdag
Na een paar lekkere Amstel Bright’tjes bij Tu Tu en een lekkere hap bij De Tropen gingen Marcel en ik even naar huis om om te kleden (we waren namelijk rechtstreeks uit werk gegaan). We besloten om ook even een uurtje te liggen, want we waren toch wel moe. Uiteindelijk werden we de volgende zaterdagochtend om 7 uur pas wakker. Tja, wat zal ik zeggen? Ik geef de schuld aan Marcel! Hij had de wekker gezet maar is daarna gewoon door gaan slapen.

Zaterdag:
Tja, we waren toch al zo vroeg wakker dus besloten we naar Atrium te gaan om te fitnessen. Aanvankelijk wilden we “spinning” doen, maar de instructrice was ziek dus gingen we gewoon fitnessen. Daarna ongeveer nog een uurtje staan te lullen met Mario (een van de bedrijfsleiders neem ik aan).

Daarna meteen door naar de supermarkt om goed inkopen te doen (o.a. een fles Bacardi Razz) en een lekker ontbijtje thuis gedaan. Het was toen tijd voor onze wekelijkse tocht naar het strand. Dit keer van Mambo Beach. Heerlijk liggen chillen en goed kunnen relaxen. Even ter info: Kijk, ik hoef niet bruin te worden. Sterker nog, ik word alleen maar nog bruiner. Marcel daarentegen doet verwoedde pogingen om een lekker bruin kleurtje te krijgen. Of het hem lukt? Wie weet, maar als wij in NL zijn weet je het meteen :D

In de namiddag nog geholpen bij het opbouwen van de stand van de Vertegenwoordiging van Nederland bij de internationale bazaar van zondag.

Nog snel filmpie gekeken – Intolarable Cruelty – en daarna een afschuwelijke jamsessie bij de Gouverneur meegemaakt. Dat was eigenlijk het begin van het einde van die avond. Een kleine botsing met een auto voor ons was het teken. Zelfs Mambo Beach viel tegen. Ik weet niet wat het was, maar het was echt 3 keer niks. Dus rond half 2 in de nachts naar huis gegaan.

Zondag:
Dit was wederom de wekelijkse schoonmaakdag. Dit gaat steeds beter en sneller, dus voor we het wisten bevonden we ons op de internationale bazaar. Een bazaar met alle consulaten die op Curaçao gevestigd zijn. Dat was eigenlijk nog heel leuk. Andy & Robin; we hebben echte Parbo-bier! Voor de leken onder ons: dit is schijnbaar erg goede Surinaams bier. Ik ben benieuwd, want ik was op dat moment eigenlijk helemaal verliefd op een ander biertje namelijk El Presidente. Heerlijk bier van de Dominicaanse Republiek.

Na zo’n 1,5 uur gingen we lekker naar het strand van Zanzibar om daar de rest van de dag te chillen.
In de avond nog Libanees gegeten (hadden we meegenomen van de bazaar). De avond bij Tu Tu / Mambo / Wet&Wild was nog leuk, maar toch was het weekend niet helemaal perfect.

Ik kijk uit naar volgend weekend. Dat zit trouwens wel helemaal al vol gepland. Jeeptocht, Free-tequila avond en nog veel meer andere dingen.

Tot dan. Ayoo.

Marc

This page is powered by Blogger. Isn't yours?