<$BlogRSDUrl$>

donderdag, januari 22, 2004

Dit gaat om problemen vragen :-)

Aanstaande vrijdag hadden we eigenlijk niet veel op de planning staan. Een paar telefoontjes brengen daar waarschijnlijk hevige veranderingen in.

Vrijdag na werk; borrelen en daarna etentje bij tropen. Maar voordat dat zal gebeuren zal Marcel een bekende van hem ophalen van het vliegveld. Volgens mij heet hij Menno.
Ruben gaat een nieuwe stagiare ophalen (van hetzelfde vliegtuig). En dus met z'n allen het weekend meteen goed beginnen.

Hoe?

De avond beginnen bij de Baya. Ja ja, de Baya. Waarom? Nou vanaf 9 uur in de avond is drank 1 gulden (zal wel iets van 40 eurocentjes zijn). En vanaf dan wordt het ieder uur iets duurder tot het de normale prijs weer bereikt. Oftewel, kansloos drinken waarschijnlijk.

Even met Marcellos maar afspreken wie dit keer de bob is. (kuch Marcel! kuch)

Vandaag maar even uitrusten.

Groetjes,

Marc

ps. Mocht je je afvragen of wij altijd genieten van de zon. Nou niet altijd, daarnet heeft het weer eens lekker geregend. Heerlijk zo'n buitje af en toe.

woensdag, januari 21, 2004

Hmm

Krijg verzoekjes eens uit te leggen wat het laatste bericht nou echt inhoudt.

Omdat ik niet teveel wil ingaan op details zal ik het bij een algemene uitleg houden. Ten eerste; in mijn bericht staat "alle uiterstesten meegemaakt". It wasn't us. Slechts gebeurd in onze omgeving.

Maar verder gaat alles goed hoor :-)
Heerlijke dag op Klein Curacao gehad. En alhoewel Marcel er al 2 maal eerder was geweest en pogingen had gemaakt zeeschildpadden te zien, was het deze zaterdag ook niet gelukt. Toen we namelijk met de boot aankwamen bij het eiland kregen we te horen dat we na het ontbijt snel naar de punt van eiland moesten gaan en daar het water in om zeeschildpadden te kunnen zien. Het is zowel mij als Marcel niet gelukt. Moet wel gezegd worden dat het best wel een gevaarlijke onderneming is als je omringt bent door zee-egels zodra je de zee in gaat.

Anyways, daarna heerlijk aan de Amstel Brightjes, Rose'tjes en de bacardi op het strand, genietend van de warme zon. Ik ben een van de weinigen die er geen verbranding aan heeft overgehouden, maar ik kan wel zeggen dat het verdomde warm was als je niet het water in ging.

We hebben de dag lekker genoten en rond een uurtje of 4/5 gingen we weer terug met de boot. Snel onderweg allerlei afspraken gemaakt zodat het een boys night-out werd en de girls ook hun eigen avondje hadden.

Wat was nou het geval. Die zaterdag-avond speelde het nationale elftal van de Nederlandse Antillen tegen het voetbalelftal van Suriname. De wedstrijd werd in Curacao in het stadion gespeeld. Dus wij (Marcel, Ruben, John, Steven en ik) naar de wedstrijd nadat we eerst wat hadden gegeten bij De Tropen. De meiden hadden hun eigen begin van de avond.

Uiteindelijk zagen we elkaar allemaal weer in The Living Room en de avond eindigde bij Mambo.

Zondag tot half 5 geslapen.

En nu is het dus alweer woensdag. Tja, staan geen grote plannen op ons schema. We zien het wel.

Carpe diem.


Ayoo,



maandag, januari 19, 2004

GTST goes Curacao

Allemachtig,

wat een weekend. We hebben echt alle uitersten meegemaakt. Lachen, huilen. Fluisteren, schreeuwen. Noem het maar op en het is dit weekend gebeurd.

Later meer.

In ieder geval, bon siman.

Marc

This page is powered by Blogger. Isn't yours?