<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, januari 16, 2004

Aah, weekend staat weer voor de deur

Van mij mag het weekend nu wel beginnen (vrijdag-ochtend). Jezus, wat ben ik moe.
Niet geslapen afgelopen nacht.

Anyways, zaterdag naar Klein Curacao:














Ayoo,

Marc

donderdag, januari 15, 2004

Verhuizen

Bon Tardi mensen,

even een korte boodschap. Wij gaan waarschijnlijk verhuizen. Let op de weblog of email voor verdere details wanneer dit gaat gebeuren.

Ayoo,


dinsdag, januari 13, 2004

Politiek verantwoord

Hmm, het moet niet gekker worden hier. Gisteren zijn 2 partijen (UBP, WIPM) uit de coalitie van het kabinet Godett gestapt. Met andere woorden; het NA kabinet staat op instorten. Moeten de inwoners van de eilandgebieden weer stemmen.

Gaat weer lekker hier.

Marc

maandag, januari 12, 2004

Karnaval Dos Miel Kwatre

Bon Siman!

Nieuwe week, nieuwe kansen en sinds afgelopen zaterdag de opening van het nieuwe Carnavals-seizoen in Curacao!
Dacht je dat ze in Nederland al zo vroeg begonnen met Carnaval vieren. Hier zijn ze al lang bezig. Afgelopen zaterdag was het in Otrabanda op het Brion-plein een ongelovelijke drukte. Het stond letterlijk en figuurlijk zwart van de mensen. Allen waren toegestroomd om de festiviteiten mee te maken. Carnavalsverenigingen uit Curacao, Sint-Maarten gaven een heel goed feestje. En dat gaat niet in een boerenkiel zoals ze dat in Nederland doen. Absoluut niet. In exotische kleding gehuld dansten de mannen en vrouwen op het podium. Alhoewel nog niet iedereen de voetjes van de vloer kreeg zat de sfeer er wel al goed in. Dit belooft veel voor deze 2 maanden.

Marcel en ik hadden ons opgegeven om te figureren in de opnames voor de nieuwste clip/dvd van Marco Borsato. Zaterdagmiddag kwamen we Borsato & co al tegen op Punda bezig met opnames. En dus zondag-avond waren wij aan de beurt.

Even ter info; ik had van de week dus gebeld met Annemieke, zij is iemand van de organisatie en was op zoek naar figuranten. Ik kreeg toen ook te horen dat we kleren moesten meenemen die iets hippie-achtigs hadden. Tja, dat hadden we niet, maar we wilden ook niet van alles kopen. Dus snel een fout shirt gehaald op de markt op zaterdag.

Zondag reden we dus naar Vaarsebaai. We dachten eerst verkeerd te zitten want er was helemaal niemand op de aangegeven plek. We hadden het al bijna opgegeven toen we wat andere auto's tegenkwamen en hen volgden naar een klein landhuis.

Ik zal nu een hele korte samenvatting geven:

1. 6 jongens (marcel en ik included) in een vreemde body-paint scene. (Hopen dat dit niet in "The making off" komt)
2. Nog meer mensen ge-bodypaint. Totaal 60 studenten.
3a. Opnames: Marcel met een of ander Rotterdams wijffie opgescheept
3b. Ik krijg een "aparte" rol toegewezen
3c. Shit, ik moet mensen gaan bodypainten.
4. Oe, ik ben in beeld!!!!
5. FOOD!!
6. Slapen.

Ayooooooooooooooooooooo,

Marc :-)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?