<$BlogRSDUrl$>

woensdag, december 17, 2003

Flying home for christmas

Marcel en ik vliegen donderdag 18 dec. naar Nederland en blijven daar tot 30 dec. Tot die tijd dus geen verhalen over Curacao. Misschien wel over onze avonturen in Nederland.

Alvast fijne feestdagen toegewenst.

Ayoo,

Marc

maandag, december 15, 2003

Weer zo'n weekend

Het was me een weekend wel zeg. Ik heb gelachen, ik heb gehuild (van het lachen). Ik heb een goed weekend gehad.

Vrijdag staat hier beschreven.

De zaterdag was nog niet eens half aangebroken of we zaten alweer aan de ontbijttafel met het krantje in de hand en een bolletje in onze vuistjes. Uiteindelijk waren we toch wat later dan gepland op weg naar het strand van Jan Thiel waar we weer met die 2 meiden hadden afgesproken. We hebben daar onze tijd wederom zeer nuttig besteedt. Nee serieus, we hebben zelfs een beachvolleybal wedstrijd gespeeld.
Om half 5 lieten we de dames alleen en gingen wij 2'en even snel naar Atrium om wat te kunnen fitnessen.

Dat werd een beetje een afgang voor mij, maar dat was meer vanwege het feit dat mijn conditie nog niet terug was op het oude peil na de griep. Uiteindelijk om 6 uur weer op huis gegaan en gingen we eventjes op bed liggen, want Susan en Leonie zouden weer langskomen. Marcel had beloofd voor hen te gaan koken. Echter, wij lagen nog op bed toen de meiden voor de deur stonden. Ik heb uiteindelijk zelfs nog een half uur langer geslapen totdat ik wakker gemaakt werd door Leonie. Het was echt tijd om te gaan eten. Natuurlijk waren daar weer de flessen rose. Marcel deed zich tegoed aan het Surinaamse Parbo-bier. Een heel lekker biertje, maar ik bleef bij de rose en na het eten begon ik aan de Surinaamse bruine rum. Heerlijk!

Susan voelde zich echter niet zo heel goed (opkomende griep waarschijnlijk – niet normaal meer hoeveel mensen griep hebben (gehad) op Curacao) en zij ging dan ook naar huis toen we weggingen. Leonie ging mee met ons naar Mambo Beach. Het werd daar een echte gezellige boel. Ik noem; een fles rose in koeler op strand drinken, lekkere muziek en leuke mensen. Op een gegeven moment zat ik samen met Leonie lekker aan de rose op het strand en waren we Marcel kwijt. Hij was naar de dansvloer gegaan en kwam daar een vrouwelijke collega tegen. Hij vermaakte zich goed zag ik, dus bleef ik lekker gezellie praten met Leonie, maar zij moest de volgende ochtend om 8 uur op en het werd toch wel heel erg kort voor haar. En toen kwam een moment waar ik zo hard om heb staan lachen, het was zo vreemd dat ik het zelf amper geloofde.

Marcel stond samen met zijn geile vrouwelijke collega uit Amsterdam (32 jaar en single) te praten op de dansvloer. Zij gaf indirecte hints aan Marcel in de trant van: “Mijn huisje is hier verderop”, “Nee, ik heb geen vriend” etc etc. Het was voor Marcel slechts een kwestie dat zij de magic words zou zeggen. Maar het zat hem niet mee, want daar was Leonie. Zij liep op Marcel af en gaf hem in zeer duidelijke taal aan dat zij naar huis wilde en ze niet wilde wachten tot hij eindelijk klaar was met zijn gelul met de blondine. Marcel moest lachen, maar toen kwam het. En geloof me, ik zal het nooit meer vergeten;

Hij werd echt de halve dansvloer over geduwd door Leonie. Werkelijk waar, ik stond me daar een partij te lachen, gieren en te brullen. Volgens mij geloofde Marcel het ook niet want hij deed helemaal niks. Om nog maar te zwijgen over de blik van de 32-jarige blondine.

Eindstand: Ik reed de auto, Leonie passagierskant, 3 meiden achterin en Marcel er bovenop.

Zondag was weer een stranddag en happy hour bij Mambo / Wet&Wild.

Leonie en Marcel, dank jullie wel voor de onvergetelijke zaterdagavond.

---

Bon siman,

Marc



Shout Outs verdwenen

Tot mijn grote verbazing zag ik vanochtend dat alle "shout outs" op de weblog verdwenen zijn. De server waar de berichten op staan is ge-reset en heeft daarbij alle berichten verloren. Er wordt nog gekeken of ze nog terug te vinden zijn.

Ik zal later vandaag wel iets over het weekend schrijven met ook een verhaal over Marcel & collega. Mijn god, ik heb zelden zo hard gelachen. Later meer.

Bon siman,

Marc

This page is powered by Blogger. Isn't yours?