<$BlogRSDUrl$>

maandag, februari 09, 2004

Volle maan/maag

Weer een weekend voorbij op Curacao. Wat gaat het leven toch snel, maar gelukkig niet zo gehaast als in Nederland. Alles op z'n tijd en lekker rustig aan is het motto hier in De West.

Vrijdag na werk de mouwen opstropen en de spieren losmaken, want het was weer eens tijd voor een uurtje fitness. De afgelopen tijd is dat er gewoon bij ingeschoten en besloten we om het dit keer goed te doen, en rechtstreeks vanuit werk naar Atrium te gaan en daar lekker eventjes alles los te laten en gewoon sporten. Maar al snel begonnen onze magen te schreeuwen om aandacht dus was het alweer tijd om te gaan.

Door een misverstand bleken we niet te gaan eten bij Menno & Co. dus besloten wij om even lekker uit eten te gaan bij Yuca Grillin' & Chillin' waar wij lekker genoten van spare-ribs en gegrilde kip en natuurlijk de altijd goed te versmaden Amstel Brightjes. En rond 11'en gingen wij alsnog naar Pietermaai waar de rest van de groep zich ook bevond of had afgesproken. En kort daarna naar TuTu gegaan om daar onder het genot van een drankje te besluiten of we nou wel of niet naar de Full Moon Party zouden gaan.

Uiteindelijk werd besloten dat wel te doen en met 3 auto's te gaan. Volbepakt, maar bere-gezellig reden we naar een verlaten strand op Curacao (vergeef me, maar ik weet niet meer wat de naam ervan is). Een onherbergzame weg, maakte de rit er niet makkelijker op, maar al snel was de zoektocht ten einde en liepen we naar het strand, de geluiden kwamen ons toen al tegemoet. Het werd een feest wat niet al te druk bezocht was, maar dat deed het feest niet minder eer aan. Een mooi uitzicht (volle maan in een heldere hemel boven de donkere zee), goede muziek en goede drank (aangezien ik mij als bob had voorgedragen moest ik het doen met water, maar uiteindelijk was dit ook de goede keus).

Al snel waren een aantal mensen goed aangeschoten (ik noem een Marcel die in de auto ging slapen terwijl het feest nog in volle gang bezig was). En rond 5 uur was het tijd om allemaal naar huis te gaan en lekker te gaan slapen.

Zaterdag was het plan om naar het strand te gaan, maar ik lag te lang in bed. Daarbij kwam ook nog dat Marcel en ik nog mee zouden doen met de Jump-Up van Zinga. Dat zou pas in de avond plaatsvinden dus ging ik nog even met Leonie op dakterras van Van Der Valk liggen, en had Marcel met Giselle afgesproken. Iets voor 8'en hadden we weer met elkaar afgesproken en gingen Marcel en ik naar huis om snel om te kleden en daarna over de ongelovelijke drukke Schottegatweg te rijden naar Promenade om daar de auto te parkeren en lopend verder te gaan.

Ter uitleg: Een Jump-Up is eigenlijk een kleine parade met wagens waar local bands echte carnavals muziek staan te spelen (niet dat hoempa pa gedoe). En daar lopen dan honderden, zoniet een kleine duizend man achteraan. Superdruk, en supergezellig. Wel erg zwaar om dansend, feestend en springend de weg af te lopen, maar zeker de moeite waard.

En toen dat afliep ging ik weer naar Van der Valk en Marcel naar Pietermaai om samen met de jongens naar Mambo Beach te gaan. Daar kwam hij nog een oud bekende van hem tegen (meisje dat bij TTF werk(te)).

Zondag bij Kontiki Beach op strand gelegen en in de avond weer met de groep bbq gedaan bij Ruben en onze buikjes vol gegeten.

Weer een bon weekend gehad dus.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?