<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, december 12, 2003

Relaxed

Nou, het weekend staat weer voor de deur. Eigenlijk helemaal geen grote plannen, maar dat is maar goed ook. We doen het lekker relaxed. Beetje op het strand liggen, zwemmen, happy hour meepakken.

Eigenlijk zijn wij met ons hoofd al bijna in Nederland. Het is nu nog maar een paar dagen en dan vliegen we even lekker terug naar huis, familie, vrienden. We zullen natuurlijk ook niet zo lang in Nederland zijn dus wordt dat een lekkere drukke vakantie. Van alles staat op de planning.

Maar nu nog eerst even relaxen. Gisteren waren we naar Mambo gegaan om Relax te zien optreden (kuch Renzo, kun je Live @ Panama downloaden?). Echt heel goed, ook al was het publiek niet echt super enthousiast. We hebben ons goed vermaakt en lekker gedanst en gedronken.

Hopi bon weekend,

Marc

donderdag, december 11, 2003

Fana(t/z)iek

Dames en heren,

Een verklaring van mijn kant voor de titel van dit stuk is wel gepast. Maar ik hou het kort.

Graag uw applaus voor Marcel, want deze gast heeft het voor elkaar gekregen om in de halve marathon op Curacao 4e te worden van de mannen. Hij was daarbij tevens de snelste werknemer van KPMG.

En wat doet een held na zo'n grote inspanning en persoonlijke overwinning? Zich uitbuiten aan foute zaken? Absoluut niet. Hij ging naar huis waar hij voor zijn zieke huisgenoot (that would be me) zorgde.

Mijn dank voor jouw zorgen Marcel. Zoals in de woorden van de heer D. Cohen: Je bent een topper!

Mvg,

Marc

ps. ter info: ik heb 4 dagen ziek op bed gelegen met zware griep, maar ben inmiddels alweer een heel stuk beter. Nog niet 100%, maar dat komt wel.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?