<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, januari 09, 2004

Raar weekend voor de deur

Tjonge jonge,

De eerste werkweek van 2004 zit er alweer op. Wel lekker hoor. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de gehele week niet helemaal lekker in mijn vel zat. De ene avond tot diep in de nacht tv gekeken/boek gelezen en de andere avond direct na avond-eten vroeg naar bed.

Eigenlijk niet veel speciaals gedaan deze week. Dat hebben we de weken daarvoor al gedaan. Wat wel cool was waren de films. Afgelopen dinsdagavond op strand van Mambo Beach lekker op strandstoel naar Rules Of Engagement gekeken. Was samen met Marcel, Martine en Stefan. Even later kwamen Leonie en Suzanne er nog bij. Na de film had ik weer een ongelovelijk lul-verhaal met Leonie.

Voorbeeld:
Leonie: "Waarom is het vaak dat mannen opscheppen? Danwel over auto's, geld, sex?"
Marc: "Simpele biologische verklaring: Mannen proberen op te vallen (door desnoods verhalen te verzinnen) en dat doen ze vaak door op te scheppen. Dieren doen dat ook door te pronken."

Anyways, dit gezwets ging bijna een heel uur door, maar ik heb er wel om kunnen lachen.

Gisteren waren Marcel en ik naar Paycheck geweest. En we waren niet de enigen. Het was helemaal vol in zaal 2 van The Movies. Heb goed genoten.

Maar nu even de verklaring van de titel "Raar weekend voor de deur". Aanstaande zondag zullen Marcel en ik figureren in de opnames van muziekclips voor de nieuwe DVD van Marco Borsato.

Tja, of je nou blij moet zijn of medelijden met ons moet hebben laat ik aan jou over. Het wordt vreemd omdat wij in hippie kleding moeten verschijnen. Err?! Wat?! Ja, dat dacht ik dus ook. Ach ja, we zien wel wat er gaat gebeuren.

Alvast een fijn weekend.

Ayoo,

Marc

woensdag, januari 07, 2004

Mooie foto!

Hele mooi panorama foto genomen vanuit Punda, kijkend naar Otrabanda. Zowel de Grote Brug als de Pontjesbrug in beeld.

Klik hier

Ajoo,

Marc

dinsdag, januari 06, 2004

Al weer een tijdje verder

Hey hey,

Het jaar 2004 is al weer goed begonnen, maar is ook gepaard gegaan met drukke dagen voor mij en Marcel. Voor mij omdat er 3 ministers vanuit Nederland naar Curacao gekomen zijn en er meerdere delegaties hier op werk rondlopen. Oftewel, lekkere drukte.

Maar eigenlijk zijn we ook aan het herstellen van 2 a 3 weken totale feestgekte, zowel in Nederland als hier op Curacao. Ik was echt blij toen ik maandag weer begon met werken, want toen hadden we weer een beetje een normaal ritme. En eindelijk weer wezen fitnessen. Susan deed ook mee, want zij had al 3 maanden ofzo niet meer gesport. Is wel fanatiek zeg, want na 1,5 uur wilden wij naar huis gaan, maar zij wilde eigenlijk nog minstens een half uur extra sporten.

Ik zal als het lukt deze week nog een poging maken een beschrijving te geven van de ongelovelijke jaarwisseling hier op Curacao. Werkelijk waar een van de beste oud & nieuw feesten die ik heb meegemaakt.

Stay tuned,

Marc

This page is powered by Blogger. Isn't yours?